Home / Uncategorised / Omnian opiskelijat tutkimushaastattelijoina
single

Omnian opiskelijat tutkimushaastattelijoina

Neljä ihmistä seisoo kasvomaskit kasvoillaan rivissä kahden rollupin välissä, keskellä esittelypöytä.
Omnialaiset edustavat tutkimustehtävissä.

CLEMET-hanke toteuttaa kuluttajatutkimuksen, jolla selvitetään kuluttajan käsityksiä auton hankinnasta ja sen huollosta. Tutkimusta varten kerättiin vastauksia perjantaina 30.10.2020 Espoossa, kauppakeskus Liilassa.

Omnian – Espoon seudun koulutuskuntayhtymän autoalan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijaryhmä oli perehtynyt ennalta kyselylomakkeen toiminnallisuuksiin. Lisäksi CLEMETin projektipäällikkö Harri Miinin oli antanut heille taustatietoa hankkeesta.

Ihmisten parissa toimimiseen omnialaiset olivat varustautuneet asianmukaisin koronasuojauksin. Hiljainen päivä ei lannistanut, vaan kuluttajia lähestyttiin reippaasti. Opiskelijat saivat samalla käytännön harjoitusta asiakastyöhön, jota automyyjän ammatissa tarvitaan.

Kuluttajatutkimus on osa kaksivuotista EU-rahoitteista CLEMET (Cleantech Mobility Education For Tomorrow) -hanketta, jossa ovat mukana toisen ja kolmannen asteen oppilaitostoimijat, yritykset ja tutkimuslaitokset: Omnia, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Laurea ammattikorkeakoulu ja VTT.

Lisätietoa tutkimuksen suunnittelusta CLEMETin uutisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.