Home / Uncategorised / 9.3.2021 Kiviruukin ja alueellisen liikenteen tutkimushankkeet -työpaja
single

9.3.2021 Kiviruukin ja alueellisen liikenteen tutkimushankkeet -työpaja

Kiviruukin ja alueellisen liikenteen tutkimushankkeet -työpaja tiistaina 9.3.2021 kello 9:00-11:30 on Cleantech Mobility Education for Tomorrow -hankkeen (2020-21) järjestämä tapahtuma.

Tervetuloa CLEMET-hankkeen työpajaan Zoom-verkkokokousalustalle ti 9.3.2021 klo 9:00-11:30, jossa hahmotellaan tapoja, joilla voitaisiin tehdä soveltavaa tutkimusta Kiviruukin ja muiden alueiden liikenteen uusien ratkaisujen kehittämiseksi. Esimerkkejä näistä voisivat olla uudet liikenteen automaation muodot, liikenteen palvelut tai liikenteen käyttövoimiin liittyvien teknologien pilotointi.

Työpajan kohdejoukkona ovat CLEMET-hankkeen toimijoiden lisäksi Espoon kaupunki ja liikenteeseen liittyvään TKI-toimintaan liittyvät organisaatiot sekä yritykset, jotka voisivat tulevaisuudessa olla kiinnostuneita tekemään yhteistyötä aiheen tiimoilta.

Työpajan tarkoituksena on hahmotella mahdollisia aloitteita uusiksi tutkimushankkeiksi, joiden puitteissa voitaisiin hyödyntää avoimen innovaation Living Lab -toimintamallia Kiviruukin ja muiden alueiden kehittämisen tueksi.

Kutsua voi välittää eteenpäin mielestänne olennaisille henkilöille. Ilmoittautua voi käyttämällä seuraavaa lomaketta, johon täytettyjä tietoja ei säilytetä, vaan joita hyödynnetään ainoastaan tapahtuman kutsujen lähettämistä varten.

Ilmoittautumiset seuraavan linkin kautta viimeistään ma 8.3.2021: https://forms.gle/7zukhC2CudB3NJZz5

Lisätietoja

Mikael Seppälä, projektiasiantuntija, Laurea: mikael.seppala@laurea.fi

CLEMET-hankkeessa kehitetään ajoneuvoalan koulutusta ja luodaan uudenlaisia oppimis- ja yhteistyöympäristöjä. Hanketta toteuttavat Metropolia, Laurea, Omnia, VTT ja Espoon kaupunki.