Home / Uncategorised / Autoalan tulevaisuus ja opiskelumahdollisuudet interaktiivisena esityksenä
single

Autoalan tulevaisuus ja opiskelumahdollisuudet interaktiivisena esityksenä

Tutustu autoalan tulevaisuuden trendeihin ja opiskelumahdollisuuksiin CLEMET-hankkeessa tehdyn interaktiivisen Thinglink-esityksen avulla.

Esityksestä pääset tutustumaan aitoihin autoalan opiskeluympäristöihin Metropoliassa ja Omniassa, voit tutkia auto- ja liikkumisen alan tulevaisuutta tietokorttien avulla, ja tutustua CLEMET-hankkeessa kehitettyyn ekosysteemikonseptiin.

Esitys on yhteiskehitetty hankkeen sidosryhmien, kuten ajoneuvoalan opettajien, tutkijoiden, autoalan yritysten edustajien ja alan opiskelijoiden kanssa visiotyöpajoissa, joita järjestettiin 2020-2021.

Esitys näkyy parhaiten koko näytön tilassa, jonka saat aktivoitua esityksen oikeasta alareunasta.