Home / Uncategorised / 24.9. Tulevaisuuden autotalo -visiotyöpaja
single

24.9. Tulevaisuuden autotalo -visiotyöpaja

Tulevaisuuden autotalo -verkkotyöpaja torstaina 24.9.2020 klo 13-16 on osa Cleantech Mobility Education -hankkeen työpajojen sarjaa 2020-2021.

Minkälainen on tulevaisuuden autotalo?

  • Minkälaisia palveluita tulevaisuuden autotalo tarjoaa?
  • Miten kestävä kehitys ja puhdas teknologia nivoutuvat osaksi toimintaa?
  • Minkälaisia rooleja eri toimijoilla ja sidosryhmillä on?
  • Minkälaista on koulutus ja opiskelu Tulevaisuuden autotalossa?

Tulevaisuuden autotalo on modulaarinen ja monipaikkainen yhteistyöympäristö, joka sisältää ajoneuvojen myynnin ja jälkimarkkinoinnin lisäksi laajemmin liikkumisen palveluja, koulutusta ja toimijoita. Tulevaisuuden autotalossa eri koulutusasteet tekevät yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa, tarjoten mahdollisuuden palveluinnovaatioiden nopeaan kokeiluun ja testaukseen. Tulevaisuuden autotalossa yhteistyötä tekevät niin yritykset, koulutus- ja tutkimusorganisaatiot kuin kuluttajat.

Tulevaisuuden autotalon konseptia voidaan hyödyntää Espoon Kiviruukkiin suunnitellun bio- ja kiertotalouden innovaatioita kehittävän Cleantech Gardenin toiminnassa, joka on yritystoiminnan, osaamisen ja opiskelun huippukampus.

Cleantech Mobility Education for Tomorrow (CLEMET) -hankkeessa kehitetään ajoneuvoalan koulutusta ja luodaan uudenlaisia oppimis- ja yhteistyöympäristöjä. Hanketta toteuttavat Metropolia, Laurea, Omnia, VTT ja Espoon kaupunki. Työpaja toteutetaan verkossa.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Harri Miinin, projektipäällikkö, Metropolia etunimi.sukunimi@metropolia.fi

Salla Kuuluvainen, palvelumuotoilija, Laurea etunimi.sukunimi@laurea.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *